Народне кухиње

Још један важан успех хуманитарне организације „Сви за Космет“

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда још једном је учествовала у дивним акцијама у помагању социјално угроженог становништва са Косова и Метохије.

Поред бројних породица које су добиле помоћ, са радошћу и уз велику захвалност придодајемо и следеће: породицу Михајловић из Грачанице, породицу Арсић из села Батусе, Поповић из Грачанице, Димић из Великог Ропотова и Димитријевић из Понеша.

Према потребама породица помоћ је стигла у набавци грађевинског материјала, столарије, материјала за изолацију куће, ламината, и остало.

Ово је још један велики заједнички успех. Посебно јер се тиче усправљања преосталих породица са ове свете територије, које и данас бране своју домовину и поносно стоје на праговима својих кућа, па је оваква врста помоћи не само од виталног значаја за останак на Косову и Метохији, већ је ово јасан показитељ сложности Срба што нас је као народ кроз историју красило.

У име помогнутих породица и у име наше организације, желимо да искажемо неизмерну захвалност, срећу према постигнутом успеху и велико задовољство према једној дивној сарадњи која даје добре резултате. Нашим драгим дародавцима и великим пријатељима желимо пуно успеха у даљем пословању!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *