Народне кухиње

Још један успешно реализован пројекат захваљујући француској НВО „Солидарност за Косово“

Изузетно нам је драго што смо у прилици да говоримо о донацији у вредности од 26.144,00 евра, намењених за остварење пројекта под називом – Безбеднија ограда и пратећи објекти ради очувања пластеника, погона за пастеризацију и печење производа и заштиту механизације за пољопривреду, који је представљен и прихваћен у протеклој 2023.години а чију нам је реализацију омогућила француска НВО „Солидарност за Косово“.

Овај пројекат са собом носи велику осетљивост. Узимамо у обзир то да се наши погони и пратећа механизација налазе на територији у албанском окружењу те је самим тим ризик велики. Поставља се питање безбедности наших радника и чувара и свега што од механизације тренутно поседујемо. Наш рад је мукотрпан али са једним племенитим циљем и зато се боримо за наш рад и очување свега што смо радом, трудом, упорношћу, а пре свега захваљујући нашим дародавцима, стекли.

Њихова спремност и воља да нам у овом пројекту помогну и да нас подрже у намени његове реализације, нама је важан покретач и мотивација да наставимо са свакодневним активностима још јаче, храбрије и смелије јер циљеви којима тежимо и које бранимо јесу племенитог и хуманог карактера.

Наша захвалност и благонаклоност је велика. Радујемо се неким новим будућим успесима и молимо Господа да им за добро добрим врати.

Ови дивни људи заслужују безграничну захвалност и добробит. Годинама су уз нас, пружајући нам важан ослонац у многим подвизима и бивајући јака подршка у многобројним пројектима који су нашем раду донели напредак и усавршавање а што је директно утицало на добробит свих корисника који се преко 20 година хране у нашим кухињама.

Слава Богу и хвала нашим доброчинитељима!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *