Народне кухиње

ЈКП Инфостан, град Београд и Београђани још једном уз Народне кухиње на КиМ

У јеку тешке и велике пандемијске кризе многи добри људи, појединци и институције, нису одустали од својих добротворних активности, па је тако још једном успешно реализована хуманитарна акција захваљујући граду Београду, ЈКП „Инфостан Технологије“ и наравно Београђанима, којима је уз новембарски рачун стизала и хуманитарна уплатница, на коју многи добри људи нису затворили очи.

Ова хуманитарна акција се традиционално реализује већ дуги низ година у циљу помоћи Народним кухињама на Косову и Метохији, и од велике је важности за неометани рад кухиња. Наши добротвори препознају значај ове врсте помоћи и увек се радо одазову да нам помогну. Прикупљена средства путем ове акције покривају многе трошкове и одржавају континуитет нашег рада, на чему смо неизмерно захвални.

Најтоплије и најсрдачније захваљујемо ЈКП „Инфостан Технологије“, Граду Београду, Београђанима, на безусловној подршци коју нам пружају свих ових година, а која нам много значи, како у материјалном, тако и у моралном смислу.

Утешно је и охрабрујуће знати да је велики број оних који нас не заборављају и који су спремни да одломе своје парче хлеба и понуде га другом како би искоренили опаку глад. Захвални и благодарни молимо Господа да им добрим врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *