Народне кухиње

Јака подршка Канцеларије за Косово и Метохију

Канцеларија за Косово и Метохију, и ове године, донела је Решење за пренос новчаних средстава у висини од 21.441.000,00 динара на име финансирања годишњег Програма рада Добротворне организације ЕУО-а Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“, као помоћ у трошковима рада Народних кухиња на овим просторима.

Важна и битна подршка наше државе није изостала. Посебно нам је драго на речима подршке и охрабрења да заједно наставимо ову дугу, исцрпну али праведну борбу. Наша битка одвија се на више фронтова, и често бивамо сломљени од разних проблема и искушења са којима се свакодневно сусрећемо. Ипак, у свему томе, нисмо заборављени, захваљујући свима који са нама деле ову бригу чврсто нас стежући за руку.

Нашем народу на овим просторима страдања и туге преко је потребна подршка. Ни после двадесет година не видимо побољшање, захтева за помоћ је све више а постојање кухиња неопходно јер се велики број људи храни на казану Народне кухиње.

Неизмерно смо захвални свима који свој посао обављају предано, неуморно и беспрекорно, уз чију помоћ ми можемо наставити неометано да као организација функционишемо за добробит нашег сиротог народа. Посебно хвала директору канцеларије, господину Петру Петковићу, коме увек можемо да се обратимо и уз чију помоћ заједно решавамо бројне дилеме.

Захвални и благодарни на подршци која има немерљив значај, још једном упућујемо велико хвала овој битној помоћи важној у нашем опстанку и останку на вековном огњишту.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *