Народне кухиње

Изузетан пријем великих пријатеља и дародаваца у Бањалуци

Удружење Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке раширених руку и топлог осмеха дочекало је бројне госте из разних крајева међу којима се врло радо одазвала и Епархијска Добротворна организација „Мајка девет Југовића“.

На изузетном пријему уз топлу добродошлицу и врло богат програм поносни смо што смо били део свега тога и што смо у том топлом кругу нама драгих особа прославили крсну славу Баштионика из Бањалуке. Атмосфера је била и више него пријатна, одисала је миром и благостањем а гости су размењивали уз лепе речи и широке осмехе.

Свечаност је оставаљала без речи, а читав тај програм пратили су и бројни обиласци знаменитих места које смо као гости пробали да упијемо очима.

Ово је права прилика да искажемо и истакнемо велику захвалност коју осећамо. Не само што смо имали ту част да будемо део ове изузетне атмосфере, већ на безусловној  помоћи коју нам браћа и сестре годинама уназад пружају у једној заједничкој борби за очување српства на територији Косова и Метохије.

Та предана борба довела нас је до бројних малих победа које ће једног дана, уз Божију помоћ, бити део оне велике.

Поносни и благонаклони према оствареном пријатељству, према беспрекорној сарадњи и братској љубави, овим дивним људима желимо пуно успеха и на пословном и на приватном пољу, да их Господ награди за сва дивна дела којима се данас заједно дичимо.

Громко хвала добри наши!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *