Народне кухиње

Италијанска организација „Love revolution“ упутила важну подршку кухињама у протеклим зимским данима

Народне кухиње на територији Косова и Метохије имају великих потешкоћа у раду када наступе хладни зимски дани. То је период када је донација мање, када се залихе хране брже троше а потребе су све веће. Ипак, уз свесрдну подршку пријатеља и доброчинитеља, успешно успевамо да прегурамо и тај период.

 Овим путем желимо да истакнемо великодушну помоћ наших драгих доброчинитеља из Италије. Организација „Love revolution“ пружила је значајну подршку кухињама али и социјално угроженим породицама на територији Косова и Метохије.

Поред помоћи у подели прасића пред најрадоснији хришћански празник Божић, успели су да обезбеде и средства која су била важна у набавци потребних намирница за кухиње попут брашна, пасуља и конзервираног грашка а да притом та средства буду довољна да се помогне и породици Станковић из Грачанице.

Нашу велику захвалност и благонаклоност према учињеном не можемо речима да опишемо али нашим драгим дародавцима желимо свако добро и много успеха у предстојећем периоду а исто тако надамо се и даљој сарадњи са њима.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *