Народне кухиње

Италијанска организација „Love revolution“ – богатија Божићна трпеза за социјално угрожене са Косова и Метохије

Пред најрадоснији православни празник, пред Божић, успешно је реализована хуманитарна акција у пружању помоћи социјално угроженим породицама на територији Косова и Метохије и то у подели прасића како би празнична трпеза за овај благи дан била богатија. Спровођење ове акције омогућила нам је италијанска организација „Love revolution“, која је, као и прошле година, срдачно прикупила новчану донацију омогућивши ову активност.

Помоћ у подели прасића обрадовала је 10 домова, па тако са радошћу можемо рећи да је ова акција одисала једном пријатељском и братском нотом. Помогнуте породице су биле и више него радосне и благонаклоне према примљеној подршци која је посебно значила пред један овако свети дан.

Не можемо довољно да се захвалимо нашим донаторима. Уз изузетну професионалност и ажурност, као и уз пуно саосећања и хришћанске љубави, су успели да прикупе помоћ и усмере је на ове просторе како би, пред један овако значајан дан, помогли оне који нису у могућности да самостално припреме и спремни дочекају Божић.

Наши добротвори из Италије су увек домишљати и имају итекако јединствене идеје које заједно успевамо да спроведемо у дело и то је до сада резултирало низом хуманитарних успеха.

Кроз овај скромни текст захвалности, желимо да истакнемо велико поштовање према свима који су на било који начин учествовали у прикупљању ове помоћи и организовању ове племените хуманитарне акције.

Свима њима желимо пуно напретка у периоду пред нама!

 

 

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *