Народне кухиње

Истинска братска љубав – нада за боље дане

Србско сабрање Баштионик из Бањалуке у оквиру пројекта „Задужбина за Косово и Метохију“ протекли викенд организовало је вече посвећено Светој српској земљи. У порти храма Христа Спаситеља у Бањалуци одржан је музички програм где су се, у присуству великог броја браће и сестара из Републике Српске, представили малишани са Косова и Метохије док су малишани из Бањалуке кроз песму показали колико воле и у срцу носе Свето Косово и Метохију.

Уз најлепше песме Косова и Метохије а кроз сваку ноту и тон осећала се и братска и истинска љубав према свом роду, према преосталим Србима са територије Косова и Метохије.

Не можемо довољно да нагласимо и истакнемо величанствени пријем који је приређен гостима са КиМ, али нам је пуно срце док исказујемо велику захвалност према свим организаторима и учесницима ове дивне вечери, према градоначелнику господину Драшку Станивуковићу, који из оправданих разлога није могао да присуствује манифестацији, али чији смо утицај да пријем буде диван итекако осетили.

Наша драга браћа и сестре су нам обећали посету којој се ми унапред много радујемо, што ћемо бити у прилици да узвратимо гостопримство, али и да их дочекамо у радости и љубави у сабрању на Светој српској земљи.

Нека драги Господ чува српски род, удружује и сабира, да заједно волимо и бранимо српско име и вековно огњиште.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *