Народне кухиње

Институт за ратарство и повртарство – НС семе и ове године донирао семенску робу

Наши дугогодишњи пријатељи и добротвори, како предходних тако и ове године донирали семенску робу за предстојећу јесењу сетву. Обезбеђено је семе пшенице, сточног грашка, јечма и овса.

Поља Епархије рашко-призренске годинама уназад се обрађују, како би се што више увећао принос, а тиме помогао пројекта Самоодрживости народних кухиња.

Наша добротворна организација је уз помоћ добрих људи реализовала бројне пројекте, као што су фарма коза и оваца, јунади и телад, млекара, погон за пастеризацију воћа и поврћа, затим обрађивање 35 хектара црквене земље, као и узгајање ружа и кала у пластеницима.

Од како је покренута пољопривредна  производња Институт за ратарство и повртарство НС семе нам је увек излазило у сусрет, како донацијама семенске робе, тако и стручним саветима, те су добрим делом заслужни за наше успехе.

Донација семенске робе нам много значи, јер не само да ћемо на време обавити сетву, већ ћемо и додатно увећати обрадиве површине.

Велико хвала свима из НС семена који нас подржавају и омогућују да остваримо своје циљеве, јер нажалост, без Ваше помоћи наш труд не би био довољан.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *