Народне кухиње

Хуманитарни турнир „Играј за Косово и Метохију“ – велики подвиг доброчинитеља!

Година која је остала за нама за собом имала је и светле тренутке. Један од таквих тренутака била је организација хуманитарног турнира у стоном фудбалу одржаног 3.октобра 2021. у Бањалуци, где су заједничким снагама доброчинитељи Хуманитарне организације „Сви за Космет“ из Београда и Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке успешно реализовали ову хуманитарну акцију.

Средства која су том приликом прикупљена намењена су за куповину топле зимске обуће за малишане са Косова и Метохије. На радост бројних породица са ове територије, посебно оних са више деце, наши најмлађи становници су добили претпразничну радост у набавци зимске обуће што им је посебно значило пред саму зиму.

Акција је успешно обављена, а као резултат добили смо најлепше осмехе деце која своју радост и усхићење нису крила. Родитељи су такође били обрадовани јер велики број њих није у могућности да обезбеђује својим намлађима потребну обућу, па је самим тим акција добила на тежини.

Дужни смо да донаторима макар упутимо скромно хвала. Они су ту уз нас и онда када не видимо излаз и када искушења навиру. Хвала овим добрим људима што јасно виде ситуацију на КиМ и што не дозвољавају да наши малишани остану ускраћени за празничне радости, напротив, увек се труде да и они заједно са њиховим вршњацима широм земље деле исту срећу.

Нека драги Господ сваким добром врати свима који су узели учешће у организацији овог турнира, као и онима који су у њему учествовали.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *