Народне кухиње

„Ништа није Богу угодније него ли благодарност“ – хуманитарна акција ЈКП Инфостан

Крај протекле године забележила је и успешно реализована хуманитарна акција која  се годинама по традицији остварује у месецу новембру а остварујемо је захваљујући ЈКП Инфостан Технологије, Граду Београду и Београђанима.

Њихова безрезервна подршка и помоћ значила нам је у прикупљању потребних средстава како бисмо наставили борбу за очувањем и опстанком на територији Косова и Метохије. Добар одзив бројних домаћинстава допринео је томе да се прикупљена средства расподеле на покривање разних и бројних потреба које изискује ова врста посла.

Постојање Народних кухиња на овим просторима пружа важан ослонац преосталом српском народу па свака помоћ упућена управо нашем раду бива директна подршка у борби за опстанак.

Хвала свима који су својим ангажовањем и учешћем допринели томе да акција буде успешно реализована да пружи свој допринос и све нас мотивише да наставимо још храбрије и истрајније ка својим циљевима.

Изузетно смо поносни на све добре људе који су према својим могућностима помогли. Наступила су тешка времена, али добро дело доброг човека увек нађе свој пут.

Уз велику радост истичемо братску љубав, разумевање и саосећање које је резултирало још једним великим успехом у пружању помоћи страдалницима са Косова и Метохије.

Нашим доброчинитељима желимо пуно успеха у свим животним сферама.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *