Народне кухиње

ХОК „Млади за Космет“ из Подгорице пружио подршку раду Народним кухињама на КиМ

Хуманитарни омладински клуб „Млади за Космет“ из Подгорице је неко ко годинама уназад храбро и братски стоји раме уз раме са нашом организацијом, трудећи се да пружи допринос према раду Народних кухиња на просторима Косова и Метохије.

Несебична помоћ, залагање свих чланова клуба, разумевање према свим насталим ситуацијама када је рад кухиња у питању, братска љубав и подршка, само су неке од врлина које красе ове дивне људе и хуманитарце.

Још једном су услепи да нас обрадују и оснаже значајном подршком, па нам је у овим зимским данима пристигла донација у вредности од 5.000,00 евра.

Све што су за нас учинили и што настављају да чине нама је јако важна мотивација да у свему истрајемо, да не посустанемо и да се боримо и онда када не видимо излаз, јер знамо да ће наши дародавци бити уз нас и да неће дозволити да мукотрпни рад од преко двадесет година буде пољуљан.

Захваљујући свима који се брину о свом народу на територији Косова и Метохије, корисници кухиња су редовно добијали свој топли оброк и комад хлеба, а многе породице успрваљене на ноге.

Велико хвала добри људи, добро нека Вам се врати!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *