Народне кухиње

Хуманитарна Хришћанска заједница „Радости Моја“ из Штутгарта наставља да помаже Народне кухиње на КиМ

Наша организација жели да упути велику захвалност Хуманитарној Хришћанској заједници из Штутгарта под називом „Радости Моја“ за сву пружену помоћ која нам са њихове стране пристиже и уз коју можемо да подмиримо потребе кухиња и да одржавамо рад у континуитету. Захваљујући помоћи коју су нам обезбедили намирили смо многе потребе, као што је куповина шпорета за Народну кухињу у селу Берково, затим набавка пешкира и хигијенских средстава, куповина потребних намирница и остало.

У овим тешким временима, прави је благослов имати пријатеље попут њих који нам помажу да истрајемо у овом послу а поред тога и да наставимо ову дуго година стару борбу да на својој земљи останемо.

Годинама показују саосећање и разумевање према овој врсти рада. Да није свесрдне помоћи и подршке наших дародаваца, питање је како бисмо успели да обављамо свакодневне активности, јер је то један мукотрпан посао али са племенитим циљем.

Зато, у име целокупне наше организације и свог народа који су директно или индиректно помогли, за сву насмејану децу, велико и искрено хвала!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *