Народне кухиње

Фондација Делије Север у Видовданској акцији помогла пет породица са КиМ

Фондација Делије Север из Београда својим великм срцем и хуманитарношћу успела је да обезбеди помоћ како би се реализовала Видовданска хуманитарна акција која је добила има јер је намењена да се на велики празник Видовдан упути помоћ страдалним породицама са простора Косова и Метохије.

Овим путем, ови велики људи, помогли су пет породица са наше свете земље и то у набавци ПВЦ столарије, грађевинског материјала, изолације, пољопривредне машине што су заправо биле и потребе породица које су одабране за овогодишњу Видовданску акцију.

Породице које су помогнуте живе у различитим крајевима Косова и Метохије, па са великом срдачношћу можемо рећи да су наши дародавци покрили велики део наше јужне покрајине.

Увек спремни да разумеју и саосећају са ситуацијом се много пута показало кључним за пружањем помоћи онима којима је неопходна. Бројни домови осташе охрабрени и подржани да наставе своју борбу за останак и опстанак на својој дедовини.

Изузетно нам је драго што ова наша сарадња пружа овакве плодове и што овако удружени и сложни остварујемо важне победе за српски народ са нашег Косова и Метохије. Хвала овим добрим људима на свему што пружају како бисмо се као народ очували на светој српској земљи и како бисмо имали додатну снагу да наставимо са дуго година старом и племенитом борбом.

 

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *