Народне кухиње

Два велика пројекта подржана од стране НВО Солидарност за Косово из Француске

Срдачна и неописива захвалност  ДО „Мајка девет Југовића“ из Грачанице усмерена је према великим хуманитарцима и доброчинитељима из НВО „Солидарност за Косово“ из Француске.

Дивни и велики људи, а представници поменуте организације, дуги низ година помажу рад Народних кухиња, социјално угрожене породице, светиње и институције на страдалним просторима Косова и Метохије. Под будним оком председника организације, г.Арноа Гујона, нама је више пута до сада стизала велика помоћ у подршци при реализацији бројних пројеката. Данас истичемо велику захвалност што су нас још једном охрабрили и помогли у остварењу два пројекта. Један пројекат се односи на изградњу објекта за прављење ајвара и сличних производа, јер на тај начин ћемо добити прилику да адекватно трошимо поврће и воће са наше пољопривреде и да новодобијене производе пласирамо на тржиште од чега ћемо поново имати корист у набавци онога што не узгајамо и не производимо. Други пројекат се односи на проширење већ постојећег а у питању је Млекара. Због велике потражње сира у нашим продавницама, јавила се велика потреба да млекару и проширимо.

Како наше идеје не би остале само идеје већ како бисмо их остварили, у сусрет су нам безусловно изашли наши велики дародавци „Солидарност за Косово“.

Наша огромна благодарност одлази на адресу ове организације, чији добри људи, великог срца и изузетне професионалности нису допустили да клонемо ни у најтежим тренуцима нашег останка на овим просторима, зато им неизмерно пуно захваљујемо на пруженој братској љубави и руци пријатељства на коју се можемо ослонити.

Пуно успеха и напретка као и богомдане награде за сву пристиглу помоћ од срца желимо нашим доброчинитељима. Хвала  на прилици да учврстимо и ојачамо наш рад како бисмо се борили за добробит нашег народа на просторима Косова и Метохије.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *