Народне кухиње

Духовна заједница Св.Алимпије Столпник при цркви Св.Саве у Лондону брижљиво помогла рад Народних кухиња на КиМ

Једна лепа прича која нам је угрејала срце протеклих дана стигла нам је из Лондона, када нам је јављено да ће бити уплаћена средства за куповину неопходне намирнице према потребама Народних кухиња на светим просторима Косова и Метохије.

Наиме, духовна заједница Св.Алимпије Столпник при цркви Св.Саве у Лондону брижљиво је помогла рад Народних кухиња на КиМ са уплатом у вредности од 1.130,00 евра што је утрошено на куповину пасуља чије су се залихе у кухињама знатно смањиле.

Уз велику бригу и братску и сестринску љубав помоћ нам је значила да обезбедимо додатне залихе ове намирнице јер је наступио јако тежак период услед великог поскупљења разних производа и намирница, што нам подстиче страх јер не бисмо волели да дође до застоја у раду и да то директно утиче на прехрањивање наших корисника.

Ови дивни људи су препознали велики значај да се помоћ упути на ове просторе па смо неизмерно захвални свима који су учествовали у прикупљању и слању овог прилога.

Од срца се захављујемо свим добрим људима који нам изнова показују јачину слоге и заједништва ма где се налазили на свету.

Драгим дародавцима желимо свако добро које Господ може да пружи уз жеље да наставе са оваквим активностима. Добро се добрим враћа!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *