Народне кухиње

Дрва за огрев према потребама Народних кухиња на КиМ

Са великим задовољством говоримо о уплаћеној помоћи која нам је била веома значајна у набавци дрва за огрев према потребама Народних кухиња на Косову и Метохији. Преко потребна донација која нам је пристигла од стране Хуманитарне организације „Сви за Космет“ из Београда и Удружења Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке у вредности од 2.400,00 евра, нама је дошла у прави час јер ће зима бити нарочито тешка, како због глобалне кризе тако и због свих проблема са којима се на овој територији суочавамо.

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ и Удружење Србско Сабрање Баштионик су у октобру месецу у Бањалуци заједнички организовали хуманитарни турнир Играј за Космет, на којем су се такмичари надметали у стоном фудбалу и игри папир-камен-маказе. У данима пре турнира, на дан и данима после, сакупљено је укупно 2.400,00 евра за потребну куповину огрева за Народне кухиње на Косову и Метохији.

На овај начин желимо да истакнемо ову велику и значајну подршку и да упутимо скромне речи захвалности нашим драгим дародавцима.

Хвала нашим донаторима што су препознали значај у пружању ове врсте помоћи. Наступили су хладни дани а прилив донација је итекако смањен, те нам залихе дрва за огрев значе много посебно узимајући у обзир то што се храна у нашим кухињама искључиво припрема на шпоретима на дрва.

Благодарни на указаном поверењу, разумевању и подршци, од срца се захваљујемо овим дивним људима желећи им сваки напредак.

 

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *