Народне кухиње

Допуна неопходног брашна за Народне кухиње на КиМ

Велику захвалност Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ дугује Покрајинској Влади Војводине која је у сарадњи са Научним институтом АП Војводине обезбедила 20т брашна за Народне кухиње на КиМ.

Немерљив је значај ове донације, посебно у овом тешком и кризном времену које нас је задесило. Поменута помоћ реализована је у рекордном року и брашно је без икаквих проблема стигло на намењену адресу.

Драги нам дародавци све ово време се, не марећи за искушења и проблеме са којима се сви суочавамо, труде да максимално подрже и помогну наш рад јасно сагледавајући ситуацију и велике потешкоће у које су се кухиње на овим просторима нашле.

Свом снагом се трудимо да останемо не пољуљани, и у томе нам безусловно и храбро помажу наши дародавци пружајући нам и моралну и материјалну подршку уз показивање братске љубави и слоге.

На нама је, не само да истакнемо велики значај ове донације, која ће нам бити гориво за још преданији рад, јер треба наставити са прехраном великог броја људи који једини излаз и сигурност виде на прагу наше кухиње, већ ћемо истаћи и велику благонаклоност према пруженој помоћи и овај осећај поноса који нас испуњава јер нас ови дивни људи не препуштају забораву.

Изузетно захвални на професионалности, посвећености и људскости ми благодаримо на пруженој помоћи и речима охрабрења за наставак борбе за наше Косово и Метохију.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *