Народне кухиње

Донација Фондације принцезе Катарине Карађорђевић за народне кухиње на КиМ

Дан 28.06.2016 године, дан Видовдана, када је цело српство прослављало овај празник, је и дан када је једна веома важна и значајна помоћ пристигла за народне кухиње на Косову и Метохији. Фондација принцезе Катарине Карађорћевић донирала је 1т брашна и 1т макарона за неометано функционисање народних кухиња на овим просторима.

Својим присуством, принц Александар Карађорђевић и његова супруга принцеза Катарина, допринели су да ова донација буде свечано уручена са њихове стране, а члановима наше организације припала је велика част и задовољство да буду у непосредној близини српског принца и принцезе.

Ово је свакако прилика да искажемо велику и неизмерну захвалност на овој помоћи, да укажемо да нам ова подршка веома значи, и да је велики покретач за наш даљи рад и успех коме тежимо. Руке доброчинитеља нас воде онда када нам је најтеже и не препуштајући нас забораву увек воде ка светлости.

С тога још једном, са великим поштовањем, исказујемо Фондацији принцезе Катарине Карађорђевић срдачно хвала на урученој помоћи, уз молитве Господу да им добрим врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *