Народне кухиње

Донација воде према потребама Народних кухиња на КиМ

Покрајински секретаријат за високо образовање и научно-истраживачку делатност Владе АП Војводине и Црвени крст Нови Сад упутили су донацију воде како би помогли рад Народних кухиња на Косову и Метохији.

Добротворна организација „Мајка девет Југовића“ дуги низ година успешно ради у помагању социјално угроженог становништва на територији Косова и Метохије. Са радом Народних кухиња на овим просторима успешно се прехрањује преко 2000 људи, жена и деце. Корисници кухиња су неретко и читаве породице које нажалост нису у могућности да самостално брину о ближњима, али и стара, болесна и незбринута лица.

Још једном, наишли смо на велико разумевање за услове под којима Народне кухиње на овим просторима функционишу, па смо, захваљујући нашим великим пријатељима и доброчинитељима, добили подршку у донацији воде чиме су Народне кухиње значајно помогнуте.

Неизмерно хвала дугујемо нашим дародавцима, што су нам још једном указали поверење и уз братску љубав и разумевање упутили помоћ у донацији воде како бисмо заједно наставили да се боримо за добробит нашег народа и за очување српства на вековном огњишту.

Драгим доброчинитељима желимо пуно успеха и напретка у даљем раду благодарећи на свој помоћи која нам је безрезервно и несебично са њихове стране пристизала свих ових година.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *