Народне кухиње

Донација приколице за бољи рад пољопривреде

Канцеларија за Косово и Метохију дуги низ година помаже рад Народних кухиња на Косову и Метохији. Овога пута помоћ је стигла намењена пољопривредном раду у виду набавке неопходне приколице што ће у много чему олакшати и убрзати рад.

Капацитет приколице је 6т и јако је значајна ова помоћ узимајући у обзир да се на пољопривредно газдинство, на којем се узгајају бројне културе, ставља посебан акценат.

Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ има велику обрадиву површину зато свака помоћ која унапређује пољопривредни рад бива од велике важности.

Нашим драгим доброчинитељима, посебно господину Петру Петковићу упућујемо најтоплије речи захвалности према пруженој помоћи. Ова врста подршке је од великог значаја јер је Пољопривредно газдинство водећи пројекат ка успостављању самоодрживости кухиња на овим просторима.

Народне кухиње у којима се свакодневно припрема храна за преко 2000 социјално угрожених лица могу остати стабилне једино заједничким снагама нас и наших дародаваца.

Уз жеље да наши донатори наставе са успешним пословањем и уз посебне речи захвалности молимо Господа да за добро дело добрим и врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *