Народне кухиње

Донација пластеника за социјално угрожене породице са простора Косова и Метохије

Протеклих месеци, захваљујући хуманитарној италијанској организацији „Love revolution“, добили смо прилику да усрећимо бројне породице са територије Косова и Метохије и то у набавци и постављању пластеника.

Радост је ушетала у домове следећих породица: породице Јеринић из Грнчара, породице Илић из Биноча, Крчмаревић из Грнчара, Арсић из Бадовца, Москић из Врбовца, Пирић из Врбовца, Петровић из Бабиног Моста, Ђорђевић из Прековца, Ђорђевић из Кусца и породице Недељковић из Грабовца.

Велика је срећа имати прилике да покажете страдалном живљу са ових простора да нису препуштени забораву, зато нашим дародавцима, италијанској хуманитарној организацији „Love revolution“ дугујемо велико хвала на пруженој помоћи, подршци и речима охрабрења да са радом наставимо још преданије.

Наши доброчинитељи не упућују помоћ први пут на ове просторе, напротив, више пута је помоћ пристизала са њихове стране како социјално угроженим породицама тако и директном раду Народних кухиња са ове територије. Захвални смо на свакој врсти помоћи до сада, нама је то важан покретач да у овој врсти посла истрајемо.

У име свих помогнутих породица које су добиле прилику да у својим пластеницима узгајају одређену културу према својим потребама и у име наше организације која је такође добила помоћ у пластенику, исказујемо срдачну захвалност желећи да се нашим донаторима за овај гест добрим и врати.

Радујемо се будућим заједничким подвизима и новим радним победама!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *