Народне кухиње

Доброчинитељка Софиа са породицом посетила Народне кухиње на КиМ

У  току јучерашњег дана наша организација имала је прилике да угости породицу Станчић из Београда. Сви се врло добро сећамо дирљиве приче када је малена Софиа Станчић са својим друштвом прикупила новчана средства и наменила као помоћ раду Народним кухињама са ових простора. Та прикупљена средства су посебно добила на значају јер су она првобитно намењена као поклон за Софиин рођендан али је она са својом породицом одлучила да дарује кухиње на КиМ.

Доброчинство породице Станчић се није ту завршило. Они су наставили да срдачно, у складу са могућностима, пружају помоћ што нашем раду представља важну подршку за даље обављање послова.

Када су нас Станчићи обавестили да планирају посету Косову и Метохији и да желе да нас лично посете био је то радостан тренутак за све нас и јучерашњи дан у њиховом друштву протекао је врло емотивно.

Ни овога пута, ови дивни људи, нису пропустили прилику а да не оставе добровољни прилог, па нама не преостаје друго сем да упутимо неизмерну захвалност овој брижној породици која своју децу подиже на прави начин, учећи их племенитости доброчинитељског рада и пружању помоћи онима који за њу моле. Не сумњиво да су они већ велики јер у њима куца велико срце пуно братске љубави.

Нашим дародавцима желимо свако добро које Господ може да пружи јер они својим делима инспиришу многе да крену истим путем.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *