Народне кухиње

ДО „Тројеручица“ пружа чврст ослонац Народним кухињама на КиМ

Неизрециву захвалност дугујемо Добротворној организацији „Тројеручица“, која ради и функционише при Епархији зворничко-тузланској из Бијељине, на ново обезбеђеном шлеперу брашна који је пристигао на територију Косова и Метохије а намењен за несметани рад Народних кухиња.

Уз благослов Његовог Преосвештенства Епископа зворничко-тузланског Г.Г. Фотија несметано је шлепер брашна кренуо пут свете земље Косова и Метохије и стигао за сву браћу и сестре које се боре са суровом свакодневницом и тешким животним условима.

Захваљујући акцији под називом „Хљеб за Косово и Метохију“, Добротворна организација Епархије зворничко-тузланске „Тројеручица“, монаштво, свештенство и верни народ прикупљају помоћ коју свим срцем шаљу и намењују Народним кухињама на Косову и Метохији.

Народне кухиње које раде и функционишу под окриљем Добротворне организације Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“, више пута су добиле помоћ од „Тројеручице“ и ова дивна сарадња двеју добротворних организација чини да за кориснике кухиња на Космету не изостане дневни оброк ни парче хлеба.

Благодарност коју осећамо не можемо речима да искажемо и зато слава Богу и велико хвала свима који чине да се помоћ за браћу и сестре са нашег Косова и Метохије и даље прикупља и што се подиже свест о тешком положају Срба са ове територије.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *