Народне кухиње

Добротворна организација „Мајка девет Југовића“ учесник на Београдском манифесту промоције српске културе, обичаја и традиције Косова и Метохије

На Савској променади у Београду 28.Маја одржан је Београдски манифест промоције српске културе, обичаја и традиције Косова и Метохије где су многи мали произвођачи са територије КиМ могли да изложе своје производе који су поред продаје имали и изузетну прилику за промоцију свога рада.

Добротворна организација ЕУО Епархије рашко-призренске имала је ту част да се такође представи на оваквој манифестацији која је пажљиво организована од стране Канцеларије за Косово и Метохију. Наша организација се радо одазвала позиву и прихватила учешће. Имали смо прилику да изложимо производе нашег рада и да поносно представимо оне које смо почели да добијамо уз реализацију нових пројеката.

Народне кухиње су добиле прилику да свој труд и рад поделе са својом браћом и сестрама широм Београда и да добију значајну подршку за наставак активности које спроводе.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију, господин Петар Петковић је такође присуствовао догађају, обишао произвођаче и уживао у пригодно припремљеном програму што је за све присутне било итекако важно.

Наша организација искористила је прилику да након овог догађаја посети и Црквене кухиње при Верском Добротворном Старатељству Српске Православне Цркве у Београду где је пружила помоћ у припремљеним намерницама у знак подршке Црквеним кухињама јер познајемо значај овакве врсте посла и на нама је да будемо уз наш народ.

Поносни смо и захвални што смо добили прилику да будемо део ове манифестације и што са радошћу можемо то и истаћи.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *