Народне кухиње

Дирекција за робне резерве АП Војводине обезбедила важну помоћ у донацији брашна за Народне кухиње

Народне кухиње са простора Косова и Метохије на много чему имају захвалити донаторима, Дирекцији за робне резерве АП Војводине, а посебно хвала дугују професору др Зорану Милошевићу без чије подршке помоћ у донацији 20.000 кг брашна не би била успешно реализована.

Наиме, помоћ у донацији брашна је дошла у прави час и при великој потреби да се залихе брашна допуне у централном магацину кухиња. Брашно Т – 500 у количини од 20.000 килограма упућено је на адресу Народних кухиња што за рад наше организације представља неописиву помоћ.

Омогућено нам је да наставимо са свакодневним активностима у припреми оброка за преко 2000 људи и да тиме покажемо нашој браћи и сестрама да смо ту, уз њих и да ћемо наставити храбро да се боримо све док је свесрдне помоћи дивних људи.

Овом приликом желимо да искажемо и истакнемо неизрециву захвалност и благонаклоност коју осећамо према овим драгим људима великог срца.

Подршка и помоћ која нам је стизала у кризним тренуцима и празничним данима показитељ је да нас наши доброчинитељи храбре и оснажују пружајући нам материјалну и моралну подршку да наставимо са борбом за останак на просторима наше свете земље.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *