Народне кухиње

Удружење „Фондација Делије“ из Београда срдачно помогло угрожене са КиМ

Изузетно нам је драго да можемо да говоримо о донацији у вредности од 206.500,00 динара, срдачно намењених за набавку дрва за огрев за пет породица са територије Косова и Метохије од стране удружења „Фондација Делије“из Београда али и о помоћи за породицу Рашић из Добротина за коју је поменуто удружење издвојило помоћ за замену крова на кући у вредности од 708.000,00 динара.

Породице које су помогнуте у набавци дрва јесу: породица Максимовић из Грачанице, породице Јовановић и Трајковић из села Ливађе, породица Столић из места Угљаре и породица Живковић такође из Угљара. Ова врста помоћи је била од великог значаја посебно јер је пристигла пред празничне дане односно пред зиму, те је 2023.година богатија за још једну дирљиву причу.

Фондација Делије годинама прати и подржава наш рад и увек се радо одазива да у складу са могућностима пружи потребну помоћ свом народу са Косова и Метохије. Не само да показује и пружа братску љубав и велико разумевање за околности под којима наш народ на овом месту живи, већ упућује и охрабрење да наставимо да се боримо и да не одустанемо ни када је тешко.

Захвални смо и благодарни за све домове које су угрејали, зато се у име наше целокупне организације и у име помогнутих породица захваљујемо уз молитве да им Господ свако добро донесе и подари напретка и успеха у даљем раду.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *