Народне кухиње

Дани радости и љубави за наше најмлађе

Захваљујући хуманитарној организацији „Сви за Космет“ из Београда, који су иначе наши велики пријатељи, дародавци, хуманитарци и сарадници и са којима смо остварили бројне победе на хуманитарном пољу за наш народ, још једном су успели да нас одушеве својом посвећеношћу и да за наше најлмађе са ових простора обезбеде пакетиће чија је подела трајала и обухватила бројне велике празнике од Божића до Савиндана.

Око 6000 пакетића уз неописиву љубав и радост, а преко цркава и манастира са ових простора, подељено је најмлађима са ове свете земље Косова и Метохије.

Епархија рашко-призренска и њена добротворна организација „Мајка девет Југовића“ имала је прилике да подели пакетиће и ову радост којом су загрљена наша деца. За узврат добили смо најтоплије и најискреније дечије осмехе и топле погледе који ће нас грејати до завршетка зимских дана.

Срећа детета се не може мерити ни са чим, зато нам је посебно драга ова акција која је успешно спроведена а коју су нам срдачно и уз велику братску љубав омогућили чланови ХО „Сви за Космет“.

Сва је прилика да упутимо громку захвалност и благодарност што је и ова Нова година отпочела једном оваквом причом која иде на понос свих нас. Зато хвала свима који су се организовали и прикупили помоћ за припрему и поделу пакетића најмлађим становницима светог Косова и Метохије. Нека Господ свима свако добро подари!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *