Народне кухиње

Да живимо сви у слози, Св.Саво ти помози!!!

Православно Удружење „Само Слога Србина Спасава“ из Лебана наши су велики пријатељи, сарадници и доброчинитељи. Ове године су се јавили са посебном жељом да славу њиховог удружења, а то је Св.Сава, прославе и обележе баш у Грачаници.

Том приликом обезбедили су и средства за припрему Савинданских пакетића за наше малишане са ових простора па је и сама подела уследила након Свете литургије и сечења славског колача. Све је било симболично и испуњено дивном и умирујућом енергијом коју ови млади људи шире. Поносни смо на њих, на сву помоћ коју су нам пружили и на ангажовање за акције које су им тек у плану.

Заједно смо остварили бројне успехе и надамо се да ће и наредни период бити обогаћен заједничким подвизима. Посебно су нас обрадовали јер су ову прилику искористили да нашој организацији уруче Плакету за нашу дивну сарадњу и заједничка остварења на пољу добротворног рада.

Прилика је да се овим енергичним младим људима, пуним братске љубави и разумевања, срдачно захвалимо на учињеном уз жеље да наставимо заједно да помажемо оне који од наше помоћи зависе и да се заједно боримо за очување нашег народа на вековном српском огњишту.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *