Народне кухиње

Да православни Божић буде слађи и малишанима са КиМ

Како би најмлађи становници свете земље Косова и Метохије дочекали Божић радосни и срећни побринули су се дародавци великог срца који су сву своју љубав желели да искажу кроз поделу слаткиша и играчки које је са великом пажњом припремила млада студенткиња Ивана Денић из Косовске Митровице, и кроз 50 пажљиво упакованих пакетића обезбеђених од стране фирме „Сантос“ из Звечана.

Наши драги доброчинитељи препознали су значај у подели слаткиша за малишане у јужној покрајини. Њихово детињство у много чему се разликује од вршњака широм Србије, па је овај гест заиста једна лепа и брижна Божићна прича.

Осмех деце не може се мерити ни са чим, зато сви они који их искрено и са љубављу маме, заслужују много више од једног хвала. Али како речи не могу да опишу све оно што осећамо, ми ћемо у то скромно Хвала уткати све лепе осећаје који су нас преплавили гледавши малишане како стрпљиво чекају свој пакетић, свој слаткиш и играчку.

Ово је прилика да се овим добрим људима захвалимо на изузетном потезу. Важно је да нашој деци покажемо чари малих радости, и да им покажемо да и они могу имати детињство пуно чаробних тренутака. Хвала донаторима који су то омогућили, и што су изабрали баш овај празник како би тај потез био уприличен и духовном радошћу.

Нека их мили Бог чува и свако добро пружи. У име обрадованих малишана са Косова и Метохије, срдачно хвала!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *