Народне кухиње

Да бриге буду блаже

Братска организација „Срби за Србе“ показала нам је у великој мери шта значи лојалност према циљу ка коме се тежи, шта је неумољивост када су тешки дани и шта је истрајност упркос свим искушењима.

У овим суровим временима, када се проблеми нижу један на други, од њих добијамо још једну важну помоћ у новчаној донацији којом смо обезбедили куповину сточне хране односно сена и детелине.

Пријатељство које смо изградили на самом почетку наше сарадње, која траје и цвета, дуги низ година рађа лепе приче а из нас извлачи топле речи захвалности.

Нама је ова помоћ била преко потребна. Јесење доба је доба када је јако важно имати залихе сточне хране, јер узгој велике и мале стоке захтева и велику потрошњу.

Уз потпуно разумевање кризних ситуација и увећаних потреба, драги нам пријатељи и велики доброчинитељи показују своју братску љубав на делу и нама је ова помоћ у кратком временском периоду обезбеђена.

Не преостаје нам ништа друго сем да изнесемо топле и искрене речи захвалности, да овим добрим људима пожелимо пуно успеха у даљем делању уз велику радост и блаконаклоност према добијеној помоћи.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *