Народне кухиње

ЦШО „Св.Архиђакон Стефан“ из Мелбурна донирала важну помоћ за Народне кухиње на КиМ

Радосни смо што можемо да известимо јавност о уплаћеној помоћи у вредносном износу од 15.000,00 аустралијских долара, што је представљало јаку помоћ у раду Народних кухиња на Косову и Метохији, а коју нам је свим срцем обезбедила ЦШО „Св. Архиђакон Стефан“ из Мелбурна.

Захвални смо што су нас подржали у овако тешким данима када је рад Народних кухиња на овим просторима итекако пољуљан јер су драстична поскупљења и нимало стабилна политичка и економска ситуација велики проблем у нашем раду. То што нас не препуштају забораву и што су нам важан ослонац нама јако пуно значи јер смо на тај начин мотивисани да храбро наставимо даље и не посустанемо ни онда када је тешко.

Посао који обављамо преко двадесет година је мукотрпан и исрцпљујућ али зарад свих оних који од наше помоћи зависе, а то су чак и читаве породице, стара и болесна лица, ми не смемо да посустанемо и не смемо да се предамо те ћемо захваљујући свима, који нас несебично подржавају, наставити ову борбу.

Благодаримо на свему што су дародавци учинили за наш рад и молимо се Богу да им добрим врати и подари благостања и напретка у периоду пред нама.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *