Народне кухиње

ЦШО Св.Арханђел Михаило из Акрона великодушно уз Н.кухиње на КиМ

Уз неизрециву захвалност и најискренију благодарност упућујемо ове речи према обезбеђеној помоћи у вредносном износу од 7.000,00 долара срдачно намењених за неометани рад Народних кухиња на територији Косова и Метохије.

Годинама се уз нас бори ЦШО Св.Арханђел Михаило из далеког Акрона, да очувамо српство и народ на овој светој земљи и да све оне који за помоћ моле охрабримо подршком да нису сами нити препуштени забораву.

Њихова досадашња помоћ нама је увек стизала у право време чиме смо успевали да подмиримо бројне потребе које кухиње изискују и то за свих шест кухиња колико их на овим просторима има и свих шест и данас раде и функционишу без престанка.

Наступило је тешко време и кухиње су пред новим искушењем али и читав наш останак и опстанак на овој територији, зато им неизмерно захваљујемо што су још једном храбро стали уз нас и помогли нам да у овој борби истрајемо.

Речи не могу да опишу довољно ни радост ни захвалност али свакако могу макар мало пренети осећања која су нам испунила срца. У име наше целокупне организације и свог народа чија одбрана огњишта и даље траје, хвала на братској љубави, поверењу и разумевању које нам указују.

 

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *