Народне кухиње

Црвено-бели освојили турнир па наградом помогли рад Народних кухиња на КиМ

На турниру у Санкт Петербургу фудбалери Црвене звезде изашли су као победници одневши победу над Зенитом, Фенербахчеом и Нефчијем. Освојили су трофеј и новчану награду од 50.000,00 евра.

Након одлуке да се новчана награда донира Добротворној организацији Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“, организован је и састанак примопредаје чека на Маракани. Чек је уручен председници Добротворне организације, госпођи Светлани Стевић, а то је учинио генерални директор Црвене звезде, господин Звездан Терзић.

Уз топле речи подршке и охрабрења као и обећања да ће Црвена звезда наставити да помаже своје сународнике на Косову и Метохији, што чини дуги временски период, г.Терзић је уручио чек и додао да му је част и задовољство да може да уручи ову помоћ за Народне кухиње на Косову и Метохији јер су свесни шта српски народ све подноси и како се уздигнутих глава суочава са проблемима.

Без икаквих проблема помоћ је гђа Светлана Стевић допремила до централне Народне кухиње у месту Прековце на велико одушевљење радника Добротворне организације јер је то јасни показитељ да наш народ није заборављен и да наша браћа бивају уз нас и када је најтеже.

Прилика је да се свим срцем Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ захвали својим доброчинитељима, желећи им пуно напретка у даљем раду и надајући се овим заједничким победама и убудуће.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *