Народне кухиње

ЦО „СВЕТИ САВА“ из Бризбејна обезбедила значајну помоћ за угрожене са КиМ

Драго нам је да можемо да истакнемо помоћ од стране ЦО „Св.Сава“ из Бризбејна у висини од 1.500,00 евра која су намењена за помоћ социјално угроженим породицама на територији Косова и Метохије.

Ова подршка била је значајна за пружање помоћи у куповини топле обуће и гардеробе, дрва за огрев и остало за угрожене породице: Максимовић из Грачанице и Стојановић из села Босце. Великодушна помоћ значила је много за поменуте породице, посебно пред хладне зимске дане, јер је и ова помоћ пружена крајем 2023.године.

Остајемо бескрајно захвални нашим доброчинитељима на свему што чине и што увек радо и у складу са могућностима шаљу помоћ на ове просторе. Нашим људима је заиста потребна помоћ, наступила су тешка времена, народ верује да је остављен и заборављен, зато свака помоћ која пристигне греје наша срца и пружа наду да ова борба и даље траје.

У име свих којима је пружена подршка и у име наше целокупне организације, која захвалност не може да опише, громко хвала уз молитве да им Господ добрим врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *