Народне кухиње

ЦО Кнежица из Републике Српске брижно помогла Народне кухиње

Итекако важна помоћ стигла нам је од стране ЦО Кнежица из Републике Српске. На нашу радост уплата коју су драги дародавци издвојили била је довољна за подмиривање разних потреба при раду Народних кухиња на територији Косова и Метохије. Поред набавке намирница, успели смо да набавимо средства и прибор за рад, и обезбедили гориво за наша теренска возила чији је рад свакодневан.

Битно нам је да посао наставимо без великих трзавица. Данашње тешко време које доноси само невоље, нова поскупљења и кризе прети да заустави наше свакодневно улагање труда а ми не допуштамо да наши корисници осете ово мучно стање које је завладало. Желимо да наставимо да хранимо оне којима оброк преко кухиње бива и једини оброк у дану, зато смо неизмерно захвални што у свему овоме имамо подршку добрих људи.

Хвала нашим дародавцима што препознају јако битан значај трајања Народних кухиња на овим просторима и што нам у томе несебично помажу.

Благодарни и захвални на свему што су нам пружили уз велико разумевање и братску љубав, заједно смо остварили значајан помак у останку на светој земљи. Нека их мили Бог сачува и награди!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *