Народне кухиње

Брижљива помоћ малишанима са Косова и Метохије

Велики пријатељи наше организације и доброчинитељи великог срца, Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке, пружило нам је прилику да наше малишане обрадујемо са поделом стипендија и за месец мај/јун 2023.год. Ова помоћ је немерљива и итекако значајна не само за наше младе људе који имају прилике за напредовањем у школовању већ и за њихове породице којима је много тешко да им то обезбеде.

Ови дивни и велики људи нису заборавили ни Народне кухиње, те је тако пружена помоћ у набавци штапног миксера према потребама једног од великих пројеката при организацији а исто тако срдачно је обезбеђена помоћ у набавци столарије за угрожену породицу Аксић из места Пасјане на Косову и Метохији.

Нашом сарадњом успели смо да забележимо бројне успехе што за нас, посебно на овим просторима, представља мале победе које нас храбре из дана у дан и пружају мотивацију за даљу борбу, дају снаге да истрајемо и бивамо охрабрени да наставимо да верујемо у бољу будућност.

Заједно чувамо земљу наших предака и не дозвољавамо да сва ова борба буде узалудна. Хвала нашим дародавцима што су храбро, поносно и братски уз нас! За сву помоћ која је толико пута стизала за кухиње као и за сироту браћу и сестре, једно посебно хвала!

 

 

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *