Народне кухиње

Братски одзив Удружења Фондација Делије за очување светиња на КиМ

Уплаћена помоћ у вредности од 10.000,00 евра имала је за сврху изградњу оградног зида око Манастира Св.Врачи у Зочишту на Косову и Метохији а коју су нам срдачно обезбедили чланови Удружења Фондације Делије из Београда.

Како бисмо заштитили наше светиње и када се јавила потреба да ту заштиту укажемо према Манастиру у Зочишту, Удружење Фондација Делије нам је без речи изашло у сусрет и обезбедило потребна средства како бисмо то могли да одрадимо.

Тужна је слика где наше велике светиње и богомоље на територији свете српске земље морамо да ограђујемо и подижемо зидине како бисмо их заштитили од нељуди који навиру са свих страна, без образа и части, скрнавећи туђе.

Велико хвала нашим доброчинитељима што су нам у овој намени срдачно помогли и не само да смо тако помогли у заштити самог Манастира, већ и оних који у њему бораве и оних који у посету долазе.

Наша захвалност према свему што су ови дивни људи учинили, како за наш народ, за наш добротворни рад, наше светиње, остаје неизмерна и зато остајемо њихови молитвеници пред Господом да им за добро добрим врати и да их сачува од свих невоља.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *