Народне кухиње

Братска помоћ када је најтеже

Протеклу годину која је по много чему била веома тешка за све нас и сваки животни сегмент улепшао је хуманитарни рад наше братске организације „Срби за Србе“.

Наиме последњих месеци 2020.године. учинили су да за многе породице буде период за памћење, упутили су помоћ у виду новчаних средстава и тиме обезбедили финансирање реновирања простора за живљење, увођење електричне енергије и набавке покућства али и домаћих животиња за потребе домаћинстава на простору Косова и Метохије. Том приликом обрадована је и српска православна Богословија у Призрену „Св. Кирило и Методије“, и то у набавци меса.

Већина помогнутих породица добила је помоћ у набавци бикова док је део њих добио помоћ у грађевинском материјалу за реновирање простора у којем живе.

Толико пута смо пробали да се на разлачите начине захвалимо овим добрим и великим људима, што проналазе начин да помогну онима који за помоћ моле, па чак и у условима који су сурови и претећи за све.

Хвала Вам што на један узвишен начин показујете љубав и бригу према онима који и данас бране своју земљу и вековну дедовину. Посебно хвала на пријатељству и свим лепим лекцијама које од Вас научимо.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *