Народне кухиње

Братска помоћ ХО „Сви за Космет“ из Београда и Србског сабрања “Баштионик” из Бањалуке

Средства у висини од 300.000,00 динара која су, уз велики труд и пуно добре воље и организације, успешно прикупљена на хуманитарном турниру одржаном у Бањалуци, долазе нам од великих дародаваца Хуманитарне организације „Сви за Космет“ из Београда и Србског сабрања “Баштионик” из Бањалуке. Средства која су том приликом сакупљена и намењена за Народне кухиње на територији Косова и Метохије, утрошена су према потребама кухиња и то у набавци потребних намирница.

Захваљујући њиховој великој жељи и братској љубави да буду део борбе за очувањем наших светиња, народа, наше културе и историје наше свете земље, однели смо много значајних победа у разним хуманитарним акцијама чији су успеси диреткно утицали на неометани рад Народних кухиња на овим просторима.

Сва помоћ, било да је реч о намирницама, било да је реч о директној помоћи социјално угроженим породицама или помоћи институцијама, школама, вртићима, болницама, важне су и од круцијалног значаја да се као народ очувамо на овим просторима. Зато им не можемо упутити довољно велике речи захвалности али су увек у нашим молитвама и нашем поносном истицању што их имамо за пријатеље и доброчинитеље.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *