Народне кухиње

Богословија „Св.Сава“ Београд уз помоћ пријатеља обезбедила помоћ за малишане са КиМ

Акцију прикупљања срдачне помоћи започела је Богословија Светог Саве у Београду, а подржале су је још и О. Ш. Борислав Пекић са Бежанијске Косе, О. Ш. Драган Лукић са Бежанијске Косе, О. Ш. Савремена са Новог Београда и О. Ш. Карађорђе са Вождовца. Прикупљана је помоћ у виду школског прибора, средстава за хигијену, играчака за ученике, а поједини су донирали и одећу и обућу. Средства за хигијену и школски прибор намењени су ученицима предшколског и основног образовања у Хочи, Ораховцу и Церници, док је помоћ такође била довољна да се помогну и социјално угрожене породице широм Косова и Метохије.

Са великом радошћу што смо имали прилике да будемо део ове акције, желимо овим дивним људима да укажемо поштовање и неизрециву захвалност што су тако пажљиво прикупили помоћ и наменили је за најмлађе са ових светих простора.

Хвала свима који су на било који начин учествовали у прикупљању и дистрибуцији помоћи, награда за све нас јесу дечија насмејана лица и искрени погледи који су нам у знак захвалности узвраћени.

Свако добро од милог Бога нека стигне за наше донаторе који се труде да на разне начине помогну и најмлађе али и све оне који овде остају и чија свакодневница јесте стална борба за опстанак.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *