Народне кухиње

Безгранична помоћ ХОК „Млади за Космет“ из Подгорице

Са великом радошћу и захвалношћу истичемо помоћ у вредности од 8.000,00 евра намењених за неометани рад Народних кухиња на територији Косова и Метохије, коју су нам свим срцем обезбедили пријатељи и доброчинитељи из Подгорице, а у питању је ХОК „Млади за Космет“.

Донирана средства утрошили смо за набавку дрва за огрев за наше кухиње, пошто је познато да све наше кухиње раде на шпоретима на дрва, ради уштеде електричне енергије и ради мањих трошкова, а део средстава је утрошен за набавку потребних намирница према текућим потребама кухиња. Уз то имали смо и довољно средства да помоћ упутимо и породици Деновић са Косова и Метохије.

У овим кризним и тешким данима за наш народ у јужној покрајини наше земље, прави је благослов што смо били у прилици да још једном будемо помогнути од стране ових младих и вредних људи. Захваљујући њиховом поверењу и братској љубави, до сада смо увек имали значајну помоћ која је нашем раду омогућила несметано функционисање али и напредак.

Уз жеље да им Господ свако добро пружи и да овај период пред нама буде јако успешан у раду али и на другим пољима, остајемо искрено и неизрециво благодарни према свој помоћи коју су нам обезбедили.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *