Народне кухиње

900 литара сока од јабуке за кориснике Народних кухиња на КиМ

Канцеларија за Косово и Метохију је преко предузећа Агроцентар из Лепосавића, које се бави производњом и прерадом воћа, обезбедила донацију од 900 литара природног сока од јабуке коју је упутила као помоћ раду Народним кухињама на Косову и Метохији.

Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ је неизмерно захвална на овој помоћи, у којој је видела прилику да њоме обрадује кориснике кухиња и сокове подели уз оброке који су се протеклих дана редовно делили.

Корисници кухиња, разних старосних доба, били су подједнако обрадовани. Али ипак, посебно издвајамо радост наших малишана којима је нарочито било драго због ових сокова.

Сурову и сиву свакодневницу српског живља на овим просторима у потпуности ублаже овакве ситуације, у којима мали знак пажње буде управо оно што им је требало да се осмехну и остану захвални на гесту. Зато је ово прилика да се Канцеларији за Косово и Метохију посебно захвалимо и искажемо поштовање јер искористе сваку прилику која се укаже да свом народу покажу да нису заборављени.

Наша организација захваљује на овој освежавајућој донацији, желећи дародавцима свако добро и пуно успеха у наредним подухватима.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *