Народне кухиње

24. Скупштина Фонда дијаспора за матицу

Дана 2.септембра 2023.године у Парохијском дому Храма Светог Саве на Врачару у Београду, са почетком у 11 часова, одржана је 24. по реду Скупштина Фонда дијаспора за матицу.

Наши драги пријатељи и велики дародавци а чланови Фонда дијаспора за матицу уручили су позив и нашој организацији те су представници добротворне Епархијске организације „Мајка девет Југовића“ могли да присуствују оваквом једном скупу.

У присуству бројних званичника, челника, функционера и многобројних гостију, са одржане Скупштине наши представници су понели најлепше утиске.

Оно што нас је посебно дотакло и дирнуло јесте да је акценат стављен на наставак прикупљања помоћи за страдални народ Косова и Метохије, јер је Фонд дијаспора за матицу дугогодишњи доброчинитељ у обезбеђивању помоћи за ове просторе наше земље.

Њихова месечна помоћ која нам долази као директна помоћ Народним кухињама на КиМ се огледа у виду обезбеђивања месечног износа средстава којима ми подмирујемо набавку потребних намирница за неометани рад кухиња а која носи немерљив значај за ову врсту посла коју обављамо.

Овим путем желимо да се овим дивним људима захвалимо на свему што чине за народ са Косова и Метохије, на њиховој братској љубави и апсолутном разумевању а посебно на спремности да наставе са пружењем помоћи у наставку ове лепе сарадње коју смо остварили.

У жељи да наставе да нижу успехе, нашим дародавцима желимо све најбоље!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *