Народне кухиње

Још једна свесрдна помоћ из Италије

Италијанска организација „Love revolution“ преко поменуте хуманитарне акције под називом „Од срца до срца“ посредовала је у помоћи која је дошла од стране доброчинитеља из Италије чија је жеља била да се помогну социјално угрожене породице са Косова и Метохије.

Поново удружени, наша организација и „Love revolution“, а захваљујући великодушном донатору који је помоћ упутио довољно за чак шест породица, унели смо радост у следеће домове: породици Живић из села Бољевце, породици Томић из места Панчело, породици Дејановић из Великог Ропотова, породици Гаљак из Зубиног Потока, породици Ивковић из Страже, и породици Стојковић из Грачанице.

Наведене породице су помогнуте у куповини столарије и покућства, што им је било неопходно да пред зимски период своје куће учине топлим и сигурним домовима.

Велика је љубав коју је донатор овом приликом указао, и водећи се не само најснажнијом људском емоцијом, већ и разумевањем и схватањем целокупне ситуације страдалног народа са Косова и Метохије, данас је срећа пригрлила и ових шест породица које нимало нису очекивале да ће им оваква помоћ доћи чак из Италије.

Ово је прилика да се у име свих помогнутих породица, и у име наше организације, захвалимо добротвору на овом великодушном и несебичном подухвату, захвалност дугујемо такоће и организацији „Love revolution“, без чијег посредства ова помоћ не би била успешно реализована.

Хвала Вам добри људи, што са сваким добрим делом увећате своја и наша срца, а оне којима је помоћ потребна усрећите и испуните љубављу. Нека Вам се добрим и врати, од срца Вам желимо најбоље.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *