Народне кухиње

ЦО „Св. Архиђакон Стефан“ из Мелбурна значајно помогла рад Народних кухиња на КиМ

Значајна донација у вредносном износу од 5.620,00 АУД помогла је рад Народних кухиња на Косову и Метохији и тиме омогућила континуитет и неометаност.

Наиме, ова срдачна подршка која је пристигла од стране Црквене Општине „Св. Архиђакон Стефан“ из далеког Мелбурна, важна је у нашој даљој борби. Пружила нам је мотивацију и инспирацију за све будуће победе.

Уплаћена средства заслужна су за то што је помогнут рад на реализацији још једног новог пројекта који је у фази изградње, а за који се надамо да ће бити успешан као и сви пре њега, док је преостали новац утрошен за набавку намирница, али и сточне хране, све оно што је било велика потреба кухиња, пољопривредног рада, и рада на фармама.

Ово је прилика да овим добрим људима искажемо велику захвалност и поштовање. Поносни смо на то да смо сложни и удружени зарад добробити наших малишана и свих будућих генерација на овој светој земљи.

Наша деца то заслужују, јер она постојано и храбро, уз своје родитеље са пуно љубави бране своја огњишта. Све то не би било могуће, да пре свега није добрих људи који ће уз апсолутно разумевање и саосећање пружити руку помоћи и охрабрења да наставимо даље.

Нека Господ нашим драгим донаторима донесе добро, и пружи све радости.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *