Народне кухиње

Х.О. „Сви за Космет“ – још једна успешна хуманитарна акција

Хуманитарци из Београда, а чланови Хуманитарне организације „Сви за Космет“ још једном су показали колико љубави има у тим срцима, и обрадовали још 8 породица на Косову и Метохији.

Породице којима су донели радост јесу: породица Станковић из Косовске Митровице, Јовановићи из места Кијевчићи код Лепосавића, породица Стојановић из Прековца, затим породица Васић из Кос. Митровице, Москићи из Могиле, Милићи из Скуланева, Крчмаревићи из Грнчара, и Бојковићи из Бабиног Моста.

Помогнуте породице су добиле помоћ у куповини покућства и беле технике, осим породице Бојковић из Бабиног моста, који су као помоћ добили краву, што ће им бити од изузетног значаја, за њихово мало домаћинство.

Тежак живот у суровој свакодневници и безизлазној ситуацији за ове вишечлане породице, драги наши добротвори учинили су подношљивијим. Олакшали им обављање кућних послова, али и одмор после напорног дана на мекшим и бољим креветима. То је нешто о чему су ови сиротани могли само да сањају. Слога и љубав која нас удружује важан је покретач у овој заједничкој борби да се на овој земљи очувамо и останемо. Зато је помоћ коју чланови поменуте организације свесрдно упућују својој браћи и сестрама од великог значаја, и зато је „хвала“ које овим путем упућујемо неописиво и срдачно.

Користимо прилику да се, у име наше организације и свих помогнутих породица, од срца захвалимо на овој привржености и свести коју гајите и на пријатељству које нам безусловно пружате. Ви сте у нашим свакодневним молитвама и мислима, где Вам желимо награду Господњу за све до сада учињеном.

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    March 28, 2020 at 3:03 pm

    Помоћ за осам породица - СЗКИзвештаји

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *