Народне кухиње

Хуманитарни омладински клуб „Млади за Космет“ помогао још две породице са КиМ

Донација у висини од 2.500 евра која је пристигла од стране Хуманитарног омладинског клуба „Млади за Космет“ из Подгорице, омогућила је помоћ за две породице са простора Косова и Метохије. Радост је пристигла у дом породице Томовић из села Доњи Крњин код Лепосавића, и у дом породице Јефтић из Грачанице. Обе породице су помогнуте у обнови ПВЦ столарије, а омогућена је и куповина ормара за породицу Јефтић.

Млади људи који воде ову организацију зраче јако позитивном енергијом коју свим срцем преносе на свој посао и активности. Ово није први пут да своју браћу и сестре подрже, да у њихове домове унесу мало радости и спокоја и њихова срца испуне љубављу и надом за неке боље дане.

Велика је срећа која је одјекнула међу члановима породица Томовић и Јефтић. Само сазнање да нису препуштени забораву и да неко мисли на њих довољно је да се сурова свакодневница преживи.

Наши драги пријатељи из поменуте организације су нам више пута показали и указали поверење, разумевање и великодушно су учествовали у многим акцијама за добробит преосталог српског живља на Косову и Метохији.

Ми им се овим путем у име наше организације, и у име помогнутих породица, срдачно захваљујемо за сваку пристиглу помоћ и за сваку реч подршке коју нам неретко упућују. Нека им се добрим врати!

Подели на мрежама

One Comment

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *