Народне кухиње

Хуманитарна Хришћанска заједница „Радости моја“ из Штутгарта омогућила топлије зимске дане за малишане са КиМ

Дуг је низ година за нама где смо наилазили на свесрдну помоћ Хуманитарне Хришћанске заједнице из Штутгарта под називом „Радости моја“. Небројано пуно пута до сада, они су своју великодушну помоћ упућивали на ове просторе и радост доносили многим домовима. Помоћ је од њих пристизала у разним облицима, и била је важна како нашем раду тако и социјално угроженим породицама са ове свете земље. Ипак, ову помоћ у виду јакни и ципела за малишане, посебно издвајамо.

Како би зимске дане провели у топлијој одећи и обући, поменута организација прикупила је одређену количину, и у сарадњи са нашом организацијом успешно је спроведена акција поделе ове врсте помоћи. Малишани широм Косова и Метохије, имали су разлога да се обрадују, насмеју, и пригрле овај диван дар добрих људи.

Захваљујући овој помоћи, топлина је обузела све нас. То је топлина око срца, да нисмо препуштени забораву, и да неко увек мисли и бди над нама. Велика је и неизмерна захвалност коју овим путем упућујемо заједници „Радости моја“, и свима који су на било који начин у даривању ове помоћи учествовали.

Хвала Вам што сте нам још једном омогућили да будемо сведоци дечије среће, чисте и неизмерне! Нека Вас Господ награди за ово дело!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *