Народне кухиње

Хуманитарна Хришћанска заједница „Радости моја“ из Штутгарта још једном срдачно помогла Народне кухиње на КиМ

Хуманитарна Хришћанска заједница „Радости моја“ из Штутгарта већ дуги низ година срдачно и великодушно помаже рад Народних кухиња на Косову и Метохији. Помоћ се овога пута огледала у новчаној донацији у вредности од 1.500,00 евра, уз помоћ којих смо успели да набавимо неопходне намирнице за кухиње, и обезбедимо потребштине за одржавање кухиња.

Јасно сагледавајући слику страдалних Срба са ових простора, њихова свест о томе, да је овом народу помоћ преко потребна, је велика. Дугогодишње пријатељство које нам пружају богато је и плодоносно. На радост свих нас и многих помогнутих породица са ове свете земље, више пута су нам указали поверење и разумевање и радост унели у просторије наше организације али и бројних домова.

Речи не могу да опишу колики је значај ове помоћи, и свих претходних које су пристизале од наших драгих добротвора. Свака помоћ која нам пристигне, ма у каквом облику она била, од круцијалног је значаја за наш рад. Важно је да имамо континуитет и подршку како бисмо рад обављали неометано, и како бисмо се приближили давно забележеним циљевима. Останак и опстанак српског живља на овој светој земљи, није препуштен само Божијим рукама, већ и свим добрим људима који се овој борби придруже. Овим дивним људима, великог срца, желимо пуно успеха у даљем раду и свако добро од Господа!

Подели на мрежама

One Comment

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *